about

Svensk VR Videoproduktion

Svensk Videoproduktion

Vi är Frodiga

Frodiga är ett produktionsbolag med inriktning på video. Vi är baserade i Uddevalla men har även kontor i Denver, Colorado och San Antonio Texas. Oavsett om det gäller video, foto, eller konsultation inom marknadsföring så anpassar vi oss efter kundens storlek och behov. Vi strävar efter att leverera våra tjänster med högsta kvalitet till ett konkurrenskraftig pris.

Koncept och Storyboarding

Vi utvecklar marknadsstrategier för varumärken och mediabyråer. Tillsammans med våra begåvade producenter, kameramän och redaktörer kommer vi med nytänkande idéer och hjälper till med manus.

Videoproduktion

Oavsett om det gäller en mindre video med enbart en kameraman eller en storskalig produktion för tv reklam så har vi både erfarenhet och kunskap för att leverera en video anpassad för just ditt företag.

Levande media

Vill du ligga i framkant? Vi producerar högkvalitativa videos i 360 grader, bygger nya världar i virtual reality (VR) samt utvecklar en förstärkt verklighet (AR)

about

Vad säger våra kunder?

work

Varför anlita ett produktionsbolag?

work

Innovativ Teknik

För kvalitativa videos som ger ett avtryck hos slutkonsumenten krävs inte bara kunskap och erfarenhet utan även den senaste tekniken inom utrustning. Vi har en arsenal av kameror, stativ, drönare med mera. Allt som krävs för att ditt budskap ska nå ut till konsumenten på ett professionellt sätt.

Vi Skapar Trender

Om du känner att ditt företag verkligen ska ligga i framkant inom marknadsföring vet vi precis vad som krävs. Virtual Reality, Augmented Reality och 360 videos kommer bli framtiden för att sälja sina produkter, vill du chocka dina kunder med att presentera dina produkter på ett helt nytt sätt kan detta vara något för dig.

Unika idéer av Experter

Vi anpassar alla våra projekt efter våra kunder oavsett storlek på budget. Vi vet att en originell video är nyckeln till att få förtroende från gamla kunder såväl som locka till sig nya. Tillsammans med våra creative directors ser vi till att du får en skräddarsydd video som gör ditt företag helt unikt.

Video på Din Hemsida?

Video på Din Hemsida?

I medelsnitt spenderar en kund 88% mer tid på en hemsida med videos.

 

Internet 2019

Internet 2019

År 2019 beräknas 80% av all trafik på internet bestå av videos

 

Avkastning på Investering

Avkastning på Investering

Videos på sociala medier genererar 1200% mer delningar än text och foton tillsammans

 

Tidigare Projekt

Kika gärna på några av våra tidigare Videos

Några av våra nöjda kunder

Kontakta Oss

Kontaktinformation

  • +46 706 711 710
  • info@frodiga.com

Lämna ett meddelande